Healthy smoked salmon toast

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 2 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 7 Λεπτά

Υλικά

0/11 Υλικά
    Για την coleslaw
  • 4 φέτες ψωμί

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Για την coleslaw: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάχανο, το καρότο, το γιαούρτι, τον άνηθο, το αλάτι και το μηλόξιδο.
  • Για την σύνθεση: Αλείφουμε με βούτυρο τις φέτες του ψωμιού. Σέ ένα καυτό τηγάνι τις φρυγανίζουμε και από τις 2 πλευρές.
  • Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες. Απλώνουμε στο ψωμί το αβοκάντο, στην συνέχεια την coleslaw, τον καπνιστό σολομό. Τέλος, ρίχνουμε φύλλα άνηθου και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.