Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 2 Ώ.
Χρόνος μαγειρέματος:
3 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
2 Ώ. 3 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε μία λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μία λεία και ελαστική ζύμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1-2 ώρες. Εάν έχουμε μηχανή ανοίγουμε το φύλλο μας εκεί, αλλιώς το ανοίγουμε σε έναν αλευρωμένο πάγκο (σε λεπτό φύλλο). Κόβουμε το φύλλο σε ό,τι σχήμα επιθυμούμε και δημιουργούμε τα ζυμαρικά.