Φρέσκα ζυμαρικά

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 2 Ώ. Χρόνος μαγειρέματος: 3 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 2 Ώ. 3 Λεπτά

 

 

 

Υλικά

0/4 Υλικά

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε μία λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
  • Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μία λεία και ελαστική ζύμη.
  • Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1-2 ώρες. Εάν έχουμε μηχανή ανοίγουμε το φύλλο μας εκεί, αλλιώς το ανοίγουμε σε έναν αλευρωμένο πάγκο (σε λεπτό φύλλο). Κόβουμε το φύλλο σε ό,τι σχήμα επιθυμούμε και δημιουργούμε τα ζυμαρικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.