Μανιταροκροκέτες

Ποσότητα : 8 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 1 Ώ. Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 1 Ώ. 5 Λεπτά

Υλικά

0/9 Υλικά
  • Για τη γέμιση
  • Για το πανάρισμα

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε τη γαλοπούλα, την ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και γεμίζουμε τα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει καλά η γέμιση.
  • Ετοιμάζουμε το κουρκούτι: σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη σόδα και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ηλιέλαιο και την τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να φτάσουμε στους 180⁰ C. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τα μανιτάρια και τα βουτάμε στο κουρκούτι και στη συνέχεια στα δημητριακά. Τα μαγειρεύουμε στο ηλιέλαιο για περίπου 4-5 λεπτά. Τα αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.