Scotch eggs

scotch eggs
Ποσότητα : 6 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 15 Λεπτά

Υλικά

0/12 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι, την καπνιστή πάπρικα και ζυμώνουμε. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε σε μέτρια φωτιά τα αυγά για 6 λεπτά και τα αποσύρουμε σε νερό με πάγο.
  • Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσει ο κρόκος. Χωρίζουμε τον κιμά σε 6 μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα σε λεπτή στρώση πάνω σε μία μεμβράνη.
  • Τοποθετούμε τα αυγά στο κέντρο του κιμά και τα κλείνουμε προσεκτικά. Στην συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το πάνκο.
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά . Σερβίρουμε με sweet n’ chilli sauce.