Category: Ορεκτικά
Ποσότητα
:
6 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
5 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
15 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι, την καπνιστή πάπρικα και ζυμώνουμε. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε σε μέτρια φωτιά τα αυγά για 6 λεπτά και τα αποσύρουμε σε νερό με πάγο.
- Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσει ο κρόκος. Χωρίζουμε τον κιμά σε 6 μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα σε λεπτή στρώση πάνω σε μία μεμβράνη.
- Τοποθετούμε τα αυγά στο κέντρο του κιμά και τα κλείνουμε προσεκτικά. Στην συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το πάνκο.
- Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά . Σερβίρουμε με sweet n’ chilli sauce.