Category: Γλυκά
Ποσότητα
:
5 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπέν μαρί και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
- Ενσωματώνουμε την μείγμα με την κουβερτούρα στα αυγά μαζί με την βανιλίνη και το αλεύρι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μία σπάτουλα σιλικόνης.
- Βουτυρώνουμε τα τσέρκι διαστ. 8 εκ. ή τα φορμάκια σιλικόνης και τα γεμίζουμε τα 2/3 διότι θα φουσκώσουν ελαφρώς.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170⁰ C για 13-15 λεπτά.