Category: Ορεκτικά
Ποσότητα
:
3 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
1 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ. 10 Λεπτά
Υλικά
-
Για το ντιπ χτυπητής
- 4-5 παντζάρια 100 γρ. φασολάκια πλατιά
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πιπεριές και τις απλώνουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30-40 λεπτά μέχρι να μαυρίσουν ελαφρώς εξωτερικά. Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Τις ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τα σπόρια. Τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τις πεπεροντσίνο και την φέτα και τα προσθέτουμε στο μπολ.
- Τέλος, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και μηλόξιδο και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθούν.
- Για τα παντζάρια ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τα ψήνουμε για 1 ώρα στους 190°C μέχρι να μαλακώσουν. Τα ξεφλουδίζουμε και σερβίρουμε με αλάτι, ρίγανη και λεμόνι.
- Για τα φασολάκια τα βράζουμε για 15 λεπτά και στην συνέχεια τα σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο.