Category: Ορεκτικά
Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
20 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
30 Λεπτά
Υλικά
- Για τη σύνθεση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ κάνουμε τρίμμα με τα χέρια τα τυριά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε στη μέση.
- Στρώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο εργασίας και βάζουμε 2 κ.σ. από τη γέμιση στο κάτω μέρος του φύλλου, αφήνοντας 2 εκ. κενό από τις άκρες. Γυρνάμε τις δύο άκρες προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C μέχρι να πάρουν χρώμα για 20-25 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε με μέλι, σουσάμι και παπαρουνόσπορο.