Φλογέρες τυριών

Ποσότητα : 8 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 30 Λεπτά

Υλικά

0/13 Υλικά
  • Για τη σύνθεση

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Σε ένα μπολ κάνουμε τρίμμα με τα χέρια τα τυριά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε στη μέση.
  • Στρώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο εργασίας και βάζουμε 2 κ.σ. από τη γέμιση στο κάτω μέρος του φύλλου, αφήνοντας 2 εκ. κενό από τις άκρες. Γυρνάμε τις δύο άκρες προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C μέχρι να πάρουν χρώμα για 20-25 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε με μέλι, σουσάμι και παπαρουνόσπορο.