Τυρόπιτα στο τηγάνι

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 35 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 12 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 47 Λεπτά

 

 

 

Υλικά

0/14 Υλικά
    Για το φύλλο
  • Για τη γέμιση

Εκτέλεση

0/6 Βήματα
  • Στο χλιαρό νερό διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη και αφήνουμε να ενεργοποιηθεί για 10 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι. Κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υλικά.
  • Με το χέρι μας τα ομογενοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να ξεκολλάει από το χέρι μας. Λαδώνουμε το μπολ ελαφρώς και βάζουμε τη ζύμη σκεπασμένη σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά να διπλασιαστεί σε όγκο.
  • Σε ένα μπολ κάνουμε τρίμματα τη φέτα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ενωθούν.
  • Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια, τα κάνουμε μπαλάκια και τα ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγανιού μας. Βάζουμε μέσα τη γέμιση και σκεπάζουμε με δεύτερο φύλλο. Βρέχουμε λίγο τις άκρες και τις πιέζουμε να κλείσουν.
  • Αφήνουμε το αντικολλητικό τηγάνι να κάψει ελαφρώς και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.