Category: Γλυκά

Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 25 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
35 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη στρώνουμε σε φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια.
- Γυρίζουμε ανάποδα τη φόρμα να πέσει η περίσσια σοκολάτα και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Μόλις παγώσει η σοκολάτα βάζουμε ένα κομματάκι βύσσινο και λίγο από το σιρόπι του.
- Καλύπτουμε με τη σοκολάτα που περίσσεψε και τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για 10 λεπτά. Μόλις παγώσουν τα σοκολατάκια ξεφορμάρουμε.