Category: Σαλάτες
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
2 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
7 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε το ροδάκινο σε μεσαία κομμάτια. Σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά, αφού κάψει καλά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε τα ροδάκινα από τη μεριά της σάρκας και τα ψήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Στο ίδιο σχαροτήγανο ψήνουμε το ταλαγάνι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά να κάνει όμορφες καστανές γραμμές και αποσύρουμε από τη φωτιά. Το κόβουμε σε μικρά τριγωνάκια.
- Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγη ρόκα, τα παξιμάδια χαρουπιού, ελαιόλαδο και το ξίδι βαλσάμικο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε από πάνω τα ψητά ροδάκινα, τα τριγωνάκια από το ταλαγάνι, τα φύλλα δυόσμου και τέλος ρίχνουμε τον ανθό αλατιού.