Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, δυόσμο και ταλαγάνι

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 2 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 7 Λεπτά

Υλικά

0/9 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Κόβουμε το ροδάκινο σε μεσαία κομμάτια. Σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά, αφού κάψει καλά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε τα ροδάκινα από τη μεριά της σάρκας και τα ψήνουμε για 1 λεπτό μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη.
  • Στο ίδιο σχαροτήγανο ψήνουμε το ταλαγάνι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά να κάνει όμορφες καστανές γραμμές και αποσύρουμε από τη φωτιά. Το κόβουμε σε μικρά τριγωνάκια.
  • Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγη ρόκα, τα παξιμάδια χαρουπιού, ελαιόλαδο και το ξίδι βαλσάμικο και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε από πάνω τα ψητά ροδάκινα, τα τριγωνάκια από το ταλαγάνι, τα φύλλα δυόσμου και τέλος ρίχνουμε τον ανθό αλατιού.