Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
20 Λεπτά
Πίτα club τορτίγια με leftover υλικά. Μοσχαράκι κατσαρόλας με μανιτάρια, τυρί, μουστάρδα και τοματίνια. Φαγητό της στιγμής!!!
Υλικά
-
Για το μοσχαράκι
- Για την σύνθεση
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε στην χύτρα σε δυνατή φωτιά λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το μοσχαράκι και του δίνουμε χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το κρέας και σκεπάζουμε με το καπάκι.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 40 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού.
- Πάνω σε μία τορτίγια αλείφουμε τυρί κρέμα, βάζουμε λίγο από το μοσχάρι, κόβουμε λίγα τοματίνια, ρίχνουμε λίγη μουστάρδα και τρίβουμε τυρί. Σκεπάζουμε με άλλη μία τορτίγια και ψήνουμε στους 200°C για 8-10 λεπτά