Πίτα club τορτίγια με leftover υλικά

Σκεπαστή πίτα με μοσχαράκι
Ποσότητα : 4 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 20 Λεπτά

Πίτα club τορτίγια με leftover υλικά. Μοσχαράκι κατσαρόλας με μανιτάρια, τυρί, μουστάρδα και τοματίνια. Φαγητό της στιγμής!!!

Υλικά

0/10 Υλικά
    Για το μοσχαράκι
  • Για την σύνθεση

Εκτέλεση

0/6 Βήματα
  • Προσθέτουμε στην χύτρα σε δυνατή φωτιά λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το μοσχαράκι και του δίνουμε χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήνουμε με το κρασί.
  • Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το κρέας και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 40 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
  • Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού.
  • Πάνω σε μία τορτίγια αλείφουμε τυρί κρέμα, βάζουμε λίγο από το μοσχάρι, κόβουμε λίγα τοματίνια, ρίχνουμε λίγη μουστάρδα και τρίβουμε τυρί. Σκεπάζουμε με άλλη μία τορτίγια και ψήνουμε στους 200°C για 8-10 λεπτά