Ποσότητα
:
2 Servings
Υλικά
- Για την κρέμα παντζαριού
Εκτέλεση
- Για το μυλοκόπι: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλατίζουμε τα φιλέτα από την πλευρά της πέτσας και τα βάζουμε στο τηγάνι να κάνουν μια τραγανή κρούστα για 2 λεπτά περίπου. Τελειώνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 3-4 λεπτά.
- Για την κρέμα παντζαριού: Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Για τα παντζαρόφυλλα: Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 6-7 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε παγωμένο νερό να σταματήσει ο βρασμός και σερβίρουμε.