Μυλοκόπι με κρέμα παντζαριού και παντζαρόφυλλα

Ποσότητα : 2 Servings

Υλικά

0/9 Υλικά
  • Για την κρέμα παντζαριού

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Για το μυλοκόπι: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλατίζουμε τα φιλέτα από την πλευρά της πέτσας και τα βάζουμε στο τηγάνι να κάνουν μια τραγανή κρούστα για 2 λεπτά περίπου. Τελειώνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 3-4 λεπτά.
  • Για την κρέμα παντζαριού: Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Για τα παντζαρόφυλλα: Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 6-7 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε παγωμένο νερό να σταματήσει ο βρασμός και σερβίρουμε.