Category: Σούπες
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αλατίζουμε ελαφρώς. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και ρίχνουμε το σκόρδο. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό και το θυμάρι. Βράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το γάλα καρύδας.
- Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό και το ανακατεύουμε. Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να σφίξει ελαφρώς η σούπα. Τέλος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.