Ποσότητα
:
20 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
30 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
40 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι, με το ξίδι και το αλεύρι μέχρι η ζύμη να γίνει μία μάζα που τρίβεται.
- Προσθέτουμε το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Προσθέτουμε την λιαστή, τον βασιλικό το αλάτι και την φέτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για μισό λεπτό ακόμα. Αφήνουμε την ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Στη συνέχεια παίρνουμε μικρά μπαλάκια και τα πλάθουμε μακρόστενα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180° C για 30 λεπτά.