Κριτσίνια λαδιού με λιαστή και φέτα

Ποσότητα : 20 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 30 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 40 Λεπτά

Υλικά

0/8 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι, με το ξίδι και το αλεύρι μέχρι η ζύμη να γίνει μία μάζα που τρίβεται.
  • Προσθέτουμε το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Προσθέτουμε την λιαστή, τον βασιλικό το αλάτι και την φέτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για μισό λεπτό ακόμα. Αφήνουμε την ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  • Στη συνέχεια παίρνουμε μικρά μπαλάκια και τα πλάθουμε μακρόστενα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180° C για 30 λεπτά.