Category: Γλυκά

Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 30 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
5 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
35 Λεπτά
Βρείτε την συνταγή για τις κρέπες και την σάλτσα καραμέλας εδώ
Υλικά
- Για το πανάρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και τις μπανάνες. Αφήνουμε να πάρουν ελαφρώς χρώμα και από τις δύο πλευρές και ρίχνουμε την ζάχαρη. Αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις λιώσει προσθέτουμε το νερό και το αλάτι. Μεταφέρουμε στο μπλέντερ και πολτοποιούμε.
- Απλώνουμε λίγο από το μίγμα σε κάθε κρέπα και τυλίγουμε. Στην συνέχεια περνάμε από το αλεύρι, έπειτα από το αυγό και στην συνέχεια από το πανκο.
- Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Σερβίρουμε και περιχύνουμε με την σάλτσα καραμέλας