Category: Ζυμαρικά
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
20 Λεπτά
Ένα πιάτο που κάνουμε την ίδια διαδικασία με το ριζότο αλλά αντί για ρύζι βάζουμε κους κους. Ένα απλώς τρόπος για να εντάξουμε το κους κους στην διατροφής μας.
Καλή απόλαυση!
Υλικά
Εκτέλεση
- Στο μπλέντερ χτυπάμε την κολοκύθα με λίγο νερό ώστε να γίνει κρέμα.
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κους κους και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τον ζωμό και την κρέμα κολοκύθας. Μαγειρεύουμε μέχρι να βράσει το κους κους και να πιεί όλα του τα υγρά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα.
- Τέλος, ρίχνουμε το βούτυρο, το θυμάρι, το κεφαλοτύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να χυλώσει καλά. Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού, ξύσμα λεμονιού, τριμμένο κεφαλοτύρι και φέτες από παστράμι.