Κις Λορεν με κόκκινη πιπεριά και πεκορίνο

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 50 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 1 Ώ.

Υλικά

0/14 Υλικά
    Για την γέμιση

Εκτέλεση

0/5 Βήματα
  • Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος.
  • Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το αλέυρι και το αφήνουμε να καβουρδιστεί ελαφρώς.
  • Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα χειρός. μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε το πεκορίνο, το αυγό, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και το θυμάρι.
  • Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε ελαφρώς την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα προσθέτουμε και αυτά στη μπεσαμέλ.
  • Σε 2 τσέρκι διαστ. 25 εκ. ή σε ταρτιέρες διαστ. 25 εκ. απλώνουμε τις σφολιάτες. Τις τρυπάμε με ένα πιρούνι και μοιράζουμε την γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰ C για 45' με 50 λεπτά.