Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
20 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
30 Λεπτά
Υλικά
-
Για τα κεφτεδάκια
- Για την σάλτσα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά του κιμά. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια σε μέγεθος καρυδιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε τα υλικά για την σάλτσα. Μόλις πάρει βρασμό ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με ρύζι της επιλογής μας, φρέσκο ρόδι, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και καλαμπόκι στον ατμό.