
Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
50 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ.
Υλικά
- Για το γλάσο
Εκτέλεση
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με την σόδα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα υγρά υλικά και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε τα στερεά υλικά στα στερεά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός με απαλές κινήσεις.
- Ρίχνουμε το μίγμα σε μία φόρμα 22Χ10 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰ C για 45-50 λεπτά. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι για να είμαστε σίγουροι πως έιναι έτοιμο.
- Για το γλάσο: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν