Category: Κρέας
Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
2 Ώ. 45 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
2 Ώ. 55 Λεπτά
Μια εναλλακτική πρόταση για να περάσεις και εσύ όμορφα το Πάσχα με του αγαπημένους σου αν δεν έχεις σούβλα.
Καλό Πάσχα!
Υλικά
Εκτέλεση
- Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μία μεγάλη λαδόκολλά. Στην συνέχεια απλώνουμε δύο φύλλα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σταυρωτά. Βάζουμε το κατσικάκι και αλείφουμε με την μουστάρδα και το μέλι.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τις πατάτες, τα σκόρδα, το λεμόνι, την ρίγανη, το δενδρολίβανο. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο.
- Τυλίγουμε καλά με το αντικολλητικό χαρτί και την λαδόκολλα και δένουμε με ένα σπάγκο, το βάζουμε σε μία σχάρα και από κάτω ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 2 ώρες.
- Βγάζουμε από τον φούρνο ανοίγουμε με προσοχή την λαδόκολλα και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, ψήνουμε για άλλα 40 με 45 λεπτά να ροδίσει το κρέας και οι πατάτες.