Κατσικάκι κλέφτικο στην λαδόκολλα

κατσικάκι κλέφτικο
Ποσότητα : 4 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 2 Ώ. 45 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 2 Ώ. 55 Λεπτά

Μια εναλλακτική πρόταση για να περάσεις και εσύ όμορφα το Πάσχα με του αγαπημένους σου αν δεν έχεις σούβλα.

Καλό Πάσχα!

Υλικά

0/14 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μία μεγάλη λαδόκολλά. Στην συνέχεια απλώνουμε δύο φύλλα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σταυρωτά. Βάζουμε το κατσικάκι και αλείφουμε με την μουστάρδα και το μέλι.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τις πατάτες, τα σκόρδα, το λεμόνι, την ρίγανη, το δενδρολίβανο. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο.
  • Τυλίγουμε καλά με το αντικολλητικό χαρτί και την λαδόκολλα και δένουμε με ένα σπάγκο, το βάζουμε σε μία σχάρα και από κάτω ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 2 ώρες.
  • Βγάζουμε από τον φούρνο ανοίγουμε με προσοχή την λαδόκολλα και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, ψήνουμε για άλλα 40 με 45 λεπτά να ροδίσει το κρέας και οι πατάτες.