
Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 2 Ώ.
Χρόνος μαγειρέματος:
30 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
2 Ώ. 30 Λεπτά
Υλικά
- Για την μαρινάδα
- Συνοδεύω με πατάτες τηγανιτές με ρίγανη και φέτα και πιτάκια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε τα υλικά της μαρινάδας και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Στην συνέχεια περνάμε στις βέργες ένα κομμάτι κοτόπουλο στην συνέχεια μία πιπερια, μετά ένα κρεμμύδι και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να γεμίσει η βέργα. Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι.
- Σε ένα ταψί ρίχνουμε λίγο νερό και στερεώνουμε στις άκρες του τις βέργες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200°C για 30 λεπτά.
- Στη μέση του χρόνου γυρίζουμε τις βέργες για να ψηθεί το κρέας ομοιόμορφα.