Δροσερή μους με σοκολάτα-καραμέλα

Ποσότητα : 3 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 Ώ. Συνολικός Χρόνος: 1 Ώ. 10 Λεπτά

Υλικά

0/5 Υλικά

Εκτέλεση

0/5 Βήματα
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και το αφρατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα.
  • Σε ένα μπολ κόβουμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα και προσθέτουμε το καυτό γάλα. Αφήνουμε 1 λεπτό και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης.
  • Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο γιαούρτι και ομογενοποιούμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε 3 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσουν. Σερβίρουμε με κόκκινα φρούτα, τριμμένο φουντούκι και κομματάκια σοκολάτας.