Γκασπάτσο (Gazpacho) τομάτας

σούπα τομάτας
Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 30 Λεπτά

Υλικά

0/13 Υλικά

Εκτέλεση

0/1 Βήματα
  • Κόβουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το λάδι, το βάλσαμικο ξίδι, μέλι, το αλάτι και σκεπάζουμε με μια μεμβράνη. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Ρίχνουμε τα υλικά από το μπολ σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε το ψωμί, τα παγάκια, τον βασιλικό και πολτοποιούμε καλά.  Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο αγγούρι, κομματάκια φέτας, τομάτινια και φρέσκο ελαιόλαδο.