Ποσότητα
:
6 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 1 Ώ. 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
4 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ. 14 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.
- Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μίγμα με την μαγιά και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο για 5-6 λεπτά.
- Μεταφέρουμε σε ένα μπολ με λίγο λάδι την ζύμη, σκεπάζουμε και αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250°C και βάζουμε ένα ταψί ανάποδα μέσα.
- Κόβουμε την ζύμη στα 6 και τα ανοίγουμε σε αλευρωμένο πάγκο, Δεν θέλουμε να την ανοίξουμε πολύ λεπτή, περίπου 2 εκατοστά σε πάχος.
- Ρίχνουμε το ζυμαράκι στο ταψί και ψήνουμε για 4-5 λεπτά.
- Γεμίζουμε με υλικά της επιλογής μας. Εγώ χρησιμοποίησα coleslaw, σουβλάκι χοιρινό και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.