Rissotto με γεύση από γεμιστά

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 30 Λεπτά

Υλικά

0/15 Υλικά

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και την μελιτζάνα και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το ρύζι να θωρακιστεί ελαφρώς.
  • Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις τριμμένες τομάτες. Προσθέτουμε και τον ζωμό σε 3 στάδια κάθε φορά να απορροφάει το πρώτο μέρος του ζωμού και προσθέτουμε το επόμενο. Στη διαδικασία αυτή ανακατεύουμε συνεχώς.
  • Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, ρίχνουμε το βούτυρο, την φέτα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ωραίο χύλωμα. Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.