Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
20 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον σολομό να πάρει καλό χρώμα. Τον αποσύρουμε και προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το μπρόκολο και το φρέσκο κρεμμύδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σβήνουμε με το ρούμι και και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το τυρί κρέμα. και χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Σε μία κατσαρόλα με βραστό και αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά μαζί με λίγο από το νερό τους στο τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά, το σολομό και το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει η σάλτσα και σερβίρουμε.