Frenchtoast με μπανάνα και σιρόπι espresso

Ποσότητα : 5 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 3 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 8 Λεπτά

Υλικά

0/9 Υλικά
  • Για το σιρόπι

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Κόβουμε το τσουρέκι σε χοντρές φέτες. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και τη ζάχαρη. Βουτάμε το τσουρέκι και το βάζουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο βούτυρο.
  • Δίνουμε χρώμα και απο τις δύο πλευρές 3-4 λεπτά περίπου και σερβίρουμε.
  • Για το σιρόπι: Ρίχνουμε το εσπρεσάκι σε ένα κατσαρολάκι μαζί με την ζάχαρη και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε μέχρι να δέσει ελαφρώς και να γίνει σιρόπι. Αποσύρουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.