Category: Ζυμαρικά
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
- Για τη γέμιση
- Για την Νάπολι
- Τριμμένη φέτα
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά για 13 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι για 2-3 λεπτά να χάσει τον όγκο του. το βάζουμε σε ένα σουρωτύρι να στραγγίξει.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και γεμίζουμε τα κοχύλια. Για την Νάπολι
- Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και την ζάχαρη. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την τομάτα και μαγειρεύουμε σε χαμήλη φωτιά για 10-15 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το φύλλα βασιλικού. Για την σύνθεση
- Σε ένα ταψί στρώνουμε λίγη Νάπολι, απο πάνω τα κοχύλια και στην συνέχεια την υπόλοιπη σάλτσα. Τρίβουμε λίγη φέτα και ψήνουμε στους 200⁰ C για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρώς.