Choco-coffee τρουφάκια

Ποσότητα : 15 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 Ώ. Συνολικός Χρόνος: 1 Ώ. 10 Λεπτά

Υλικά

0/5 Υλικά

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το γάλα καρύδας, τον στιγμιαίο καφέ και το σιρόπι αγαύης. Μόλις βράσει το μείγμα το ρίχνουμε στο μπολ με την κουβερτούρα. Αφήνουμε για 1 λεπτό και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  • Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να σφίξει. Στη συνέχεια πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πανάρουμε με το κακάο.
  • Τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Εάν θέλουμε μπορούμε να τα βουτήξουμε σε λιωμένη κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας με τριμμένο φουντούκι.