Category: Ορεκτικά

Ποσότητα
:
3 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
20 Λεπτά
Υλικά
-
Για τις τορτίγιες
- Για την αυγοσαλάτα
- Για την σύνθεση
Εκτέλεση
- 1.Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα.
- Προσθέτουμε το αυγό, τη γραβιέρα και την πάπρικα και ανακατεύουμε
- Στρώνουμε το μείγμα σε στρογγυλά σχήματα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους200°C για 12-15 λεπτά μέχρι να δέσει και να πάρει χρώμα
- Για την αυγοσαλάτα: λιώνουμε τα βρασμένα αυγά με πιρούνι, προσθέτουμε το κατίκι, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, τον μαϊντανό, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- 5.Συναρμολογούμε τις τορτίγιες: γεμίζουμε με αυγοσαλάτα, φέτες αβοκάντο, ρόκα και φρέσκες πιπεριές τσίλι.