Τορτίγια καρότου

τορτιγια καροτου
Ποσότητα : 3 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 20 Λεπτά

Υλικά

0/13 Υλικά
    Για τις τορτίγιες
  • Για την αυγοσαλάτα
  • Για την σύνθεση

Εκτέλεση

0/5 Βήματα
  • 1.Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα.
  • Προσθέτουμε το αυγό, τη γραβιέρα και την πάπρικα και ανακατεύουμε
  • Στρώνουμε το μείγμα σε στρογγυλά σχήματα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους200°C για 12-15 λεπτά μέχρι να δέσει και να πάρει χρώμα
  • Για την αυγοσαλάτα: λιώνουμε τα βρασμένα αυγά με πιρούνι, προσθέτουμε το κατίκι, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, τον μαϊντανό, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  • 5.Συναρμολογούμε τις τορτίγιες: γεμίζουμε με αυγοσαλάτα, φέτες αβοκάντο, ρόκα και φρέσκες πιπεριές τσίλι.