Σούπα τομάτας – gazpacho

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 2 Ώ. Χρόνος μαγειρέματος: Συνολικός Χρόνος: 2 Ώ.

Υλικά

0/14 Υλικά

Εκτέλεση

0/2 Βήματα
  • Κόβουμε τις ντομάτες στα 4 και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τα κεράσια, την πιπεριά κομμένη και αυτή σε μικρά κομμάτια, το αγγούρι, το φρέσκο κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το ψωμί, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες σκεπασμένο με μία μεμβράνη.
  • Στην συνέχεια ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά μαζί με αυτά που έχουμε στο μπολ και τα πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε μία λεία υφή. Διορθώνουμε αν χρειαστεί στο αλάτι και στο πιπέρι και σερβίρουμε μαζί με λίγα παξιμάδια χαρουπιού.