Πίτα club με μοσχαρίσιο μπιφτέκι

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 20 Λεπτά

Υλικά

0/13 Υλικά
  • Για την sauce
  • Για την σύνθεση

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Σε ένα μπολ πλάθουμε τον κιμά μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα πιέζουμε αρκετά να απλώσουν στο μέγεθος από τα πιτάκια. Τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Λίγο πριν τα αποσύρουμε από την φωτιά απλώνουμε μία χουφτίτσα τυρί από πάνω για να αρχίσει να λιώνει.
  • Για την sauce: Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την κέτσαπ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Για την σύνθεση: Ζεσταίνουμε τα πιτάκια καλαμποκιού στο φούρνο. Τα βγάζουμε και απλώνουμε την sauce. Τοποθετούμε το μπιφτέκι με το τυρί, στην συνέχεια το τηγανιτό αυγό, την τομάτα που την έχουμε κόψει ροδέλα και στο τέλος λίγο μαρούλι. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και στο επόμενο πιτάκι και σκεπάζουμε με το τρίτο πιτάκι.