
Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
25 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
30 Λεπτά
Υλικά
- Για τον κιμά
- Για την κρέμα πιπεριάς
- Τριμμένο πεκορίνο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά, την πάπρικα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι και ζυμώνουμε. Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 ισόποσα μπαλάκια και τα τοποθετούμε πάνω στα μανιτάρια.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180°C να πάρει ελαφρώς χρώμα ο κιμάς.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι, την φρυγανιά και πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε μία κρέμα.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω στον κιμά, τρίβουμε το πεκορίνο και ψήνουμε ξανά για άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει και να χρυσαφίσει το τυρί.