Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
20 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά σε καρεδάκια. Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε και αυτά σε καρεδάκια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το καρότο, το πράσο, το κρεμμύδι και τη σελινόριζα να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε το κριθαράκι και το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να βράσει το κριθαράκι για 15 λεπτά περίπου.
- Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε τα παντζάρια, το βούτυρο και τα τυριά και ανακατεύουμε καλά να δέσει το κριθαρότο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.