Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 6 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
6 Ώ.
Πες μου, δε θα ήθελες τώρα αυτό το παγωτάκι;?
Ετοιμάσου για το πιο εύκολο και νόστιμο παγωτό κεράσι με 4 μόνο υλικά!
Scooping up happiness with every bite!?
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε τα κεράσια με την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150° C για 15 λεπτά και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι η υφή της να είναι σαν γιαούρτι. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για άλλα 2 λεπτά μέχρι να ενσωματωθεί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη και με το μίξερ χειρός το ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλη μία φορά.
- Με ένα ραβδομπλέντερ χτυπάμε τα κεράσια ελαφρώς ώστε να έχουμε μικρά κομματάκια. Στο τελευταίο ανακάτεμα, προσθέτουμε στο μπολ με την κρέμα τα κεράσια και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης ελαφρά δημιουργώντας γραμμές ώστε να έχουμε μία διχρωμία. Τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα.
- Σερβίρουμε σε χωνάκια ή σε μπολάκια με φρέσκα κεράσια.