Category: Γλυκά
Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
20 Λεπτά
Υλικά
-
Για τη μους καφέ
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με τον καφέ και το amaretto. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την λευκή κουβερτούρα και την βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε για 1 λεπτό.
- Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης και ομογενοποιηθούν.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το μίγμα με την κρέμα γάλακτος και βάζουμε την κρέμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Σερβίρουμε σε ποτήρια σε στρώσεις μαζί με το κείκ και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.