Ποσότητα
:
20 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
5 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
10 Λεπτά
Βρες την βασική ζύμη για τα σου εδώ
Υλικά
-
Για την γέμιση
- Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά τρίβουμε το ανθότυρο. Αφήνουμε το ανθότυρο να πάρει ελαφρώς χρώμα και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον δυόσμο, το αμύγδαλο που έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε την κρέμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Κόβουμε τα σου και γεμίζουμε με την κρέμα. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω λίγο από το γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο και τριμμένο αμύγδαλο.