Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, την πιπεριά, το τζίντζερ, το φρέσκο κρεμμύδι και τα baby καλαμποκάκια και σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά.
- Σβήνουμε με την σόγια και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και 200 ml από τον ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει ελαφρώς και να δημιουργηθεί η σάλτσα για 2-3 λεπτά.
- Βράζουμε τα noodles σε μία κατσαρόλα με τον υπόλοιπο ζωμό και 1 πρέζα αλάτι για το χρόνο που αναγράφει η συσκευασία. Μεταφέρουμε τα noodles στην σάλτσα και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά. Αν χρειαστείς παραπάνω ζωμός παίρνουμε από την κατσαρόλα που βράσαμε τα noodles. Τέλος, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.