Category: Πρωινό
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
5 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
10 Λεπτά
Υλικά
- Για τη γέμιση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τα αυγά, το σπανάκι και το αλάτι και πολτοποιούμε. Σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και περιμένουμε να κάψει.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα των αυγών, κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για 3’-4’. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τοποθετούμε πάνω από την ομελέτα το γιαούρτι, το αβοκάντο, το αγγουράκι κομμένο σε ταλιατέλες την τομάτα κομμένη σε καρέ, τους σπόρους chia, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι.