cheese rolls με πιπεριές

Ποσότητα : 12 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 4 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 19 Λεπτά

Υλικά

0/12 Υλικά
  • Συνοδεύω με μέλι και λίγα φλέικς τσίλι

Εκτέλεση

0/5 Βήματα
  • Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε ελαφρώς.
  • Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Μόλις αρχίσει να δένει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί, τις πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το βάζουμε στην μία άκρη του φύλλου. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Στο τέλος του φύλλου βρέχουμε ελαφρώς την άκρη για να κολλήσει.
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα, Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.