Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
- Για τη σάλτσα
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρι και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
- Ενσωματώνουμε το μίγμα με την κουβερτούρα στα αυγά μαζί με την βανιλίνη, το αλεύρι, το κακάο και το baking powder κοσκινισμένα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μία σπάτουλα σιλικόνης. Βουτυρώνουμε ένα ταψι διαστ. 23x22 και απλώνουμε και λίγο κακάο στην επιφάνεια. Ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Για τη σάλτσα σοκολάτας
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα, την κουβερτούρα και το ξύσμα και λιώνουμε σε μπεν μαρι. Περιχύνουμε το brownies και σερβίρουμε.