Σε ένα μπολ προσθέτουμε το κέικ που μας έχει περισσέψει και το τρίβουμε με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία μάζα.
Απλώνουμε την ζύμη πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί 25 εκ. και το σκεπάζουμε με άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί 25 εκ. Το ανοίγουμε με τον πλάστη ομοιόμορφα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός να αφρατέψουν.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την ζύμη με ένα κουτάλι μοιράζουμε το γλυκό του κουταλιού βύσσινο να πάει παντού.
Κάνουμε ένα ρολό την ζύμη και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Για την επικάλυψη βάζουμε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και την λιώνουμε σε ζεστό μπεν μαρί. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και περιχύνουμε πάνω από το γλυκό.