Ψητό iceberg σε σαλάτα

Ποσότητα : 4 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 15 Λεπτά

Υλικά

0/12 Υλικά
  • Για το dressing

Εκτέλεση

0/2 Βήματα
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε το iceberg στην μέση. Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και βάζουμε το iceberg από την μέσα πλευρά και το αφήνουμε να πάρει χρώμα. Το αποσύρουμε από την φωτιά και το κόβουμε λεπτές λωρίδες. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το iceberg με τα τοματίνια, το ρόδι το μήλο και το dressing και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το προσούτο.
  • Για το dressing: Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα δοσομετρητή εκτός από το ηλιέλαιο. Τα χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο.