Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
4 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
4 Ώ. 10 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Αλείφουμε με καλά το κότσι με την μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε καλά και πασπαλίζουμε με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Βάζουμε το κότσι σε μία σχάρα με ταψάκι από κάτω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 140° C. Στην συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο τυλίγουμε το κότσι με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο, και δυναμώνουμε την φωτιά στους 180° C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1 ώρα και 30 λεπτά. Τέλος, αφαιρούμε από το αντικολλητικό χαρτί και το αλουμινόχαρτο και με ένα πινέλο απλώνουμε την bbq και ψήνουμε για άλλα 10 με 15 λεπτά.