Σπαγγέτι Μπολονέζ

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 12 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 52 Λεπτά

Υλικά

0/14 Υλικά
  • Για τον κιμά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το κολοκύθι και το σκόρδο. Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.
  • Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κολοκύθι. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τον κιμά. Τον σπάμε καλά και τον αφήνουμε να πάρει ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον πελτέ και τη δάφνη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε με το ουίσκι και προσθέτουμε νερό να καλύψει τον κιμά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μειωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
  • Βάζουμε τα τοματίνια, τη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.