Category: Γλυκά
Ποσότητα
:
1 Μερίδα
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 1 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ.
Υλικά
- Για την γέμιση
- Για την επικάλυψη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το κέικ που μας έχει περισσέψει και το τρίβουμε με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία μάζα.
- Απλώνουμε την ζύμη πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί 25 εκ. και το σκεπάζουμε με άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί 25 εκ. Το ανοίγουμε με τον πλάστη ομοιόμορφα.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός να αφρατέψουν.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την ζύμη με ένα κουτάλι μοιράζουμε το γλυκό του κουταλιού βύσσινο να πάει παντού.
- Κάνουμε ένα ρολό την ζύμη και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Για την επικάλυψη βάζουμε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και την λιώνουμε σε ζεστό μπεν μαρί. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και περιχύνουμε πάνω από το γλυκό.
- Πασπαλίζουμε με κροκάν φουντουκιού.