Category: Κρέας
Ποσότητα
:
4 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 8 Ώ.
Χρόνος μαγειρέματος:
3 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
11 Ώ.
Υλικά
- Για την μαρινάδα
- Για την σάλτσα
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψί βάζουμε τα κότσι και προσθέτουμε το κρασί, το κρεμμύδι χοντροκομμένο, το δενδρολίβανο και το σκόρδο. Το σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες.
- Βγάζουμε απο το ψυγείο και τα βάζουμε στη γάστρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰ C για 30 λεπτά και μετά κατεβάζουμε στους 160⁰ C για 2 ώρες.
- Σε ένα μπολάκι άνακατεύουμε τα υλικα της σάλστας. Σουρώνουμε το κρασί απο την γάστρα σε ένα κατσαρολάκι και σε δυνατή φωτιά το αφήνουμε να κατέβει στο 1/3 να γίνει σαν γλάσο και το προσθέτουμε στο μπολάκι.
- Με ένα πινέλο αλείφουμε τα κότσι επαναλαμβάνοντας την διαδικασία κάθε 20 λεπτά και ψήνουμε για αλλη 1 ώρα. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, χειροποίητα πιτάκια και σαλάτα της αρεσκεία μας.