Category: Σαλάτες

Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
1 Ώ.
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ. 10 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε τη γλυκοπατάτα, τη βάζουμε σε ένα αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στους 180ᵒ C στον αέρα για 1 ώρα να μαλακώσει.
- Κόβουμε στο μαντολίνο το νεκταρίνι και το κολοκύθι. Λαδώνουμε ελαφρώς το κολοκύθι και το ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο που να καίει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει.
- 20 λεπτά πριν αφαιρέσουμε τη γλυκοπατάτα βάζουμε τη φέτα σε ένα αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε και αυτή.
- Κόβουμε τη τομάτα και τη λιαστή, ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και συνθέτουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.