Καλοκαιρινή σαλάτα με ροδάκινα

σαλάτα με ροδάκινα
Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 15 Λεπτά

Υλικά

0/13 Υλικά
  • Για το λάδι βασιλικού

Εκτέλεση

0/2 Βήματα
  • Για το καλαμπόκι: Σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ψήνουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. Στην συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε βγάζοντας τον πυρήνα.
  • Για το λάδι βασιλικού: Σε βραστό νερό ρίχνουμε τα φύλλα βασιλικού για 5 δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια μεταφέρουμε τα φύλλα σε ένα μπολ με νερό και παγάκια. Απλώνουμε ένα απορροφητικό χαρτί στον πάγκο εργασίας και βάζουμε τα φύλλα να στραγγίξουν. Τέλος, τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ηλιέλαιο και τα πολτοποιούμε. Σουρώνουμε και σερβίρουμε.