Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
45 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
55 Λεπτά
Υλικά
- Για το dressing
Εκτέλεση
- Για το dressing: Σε έναν δοσομετρητή ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τον χυμό από το lime, την πιπεριά τσίλι, το μέλι, το κύμινο και το σκόρδο. Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε στο ψυγείο το dressing μέχρι να ετοιμάσουμε τη σαλάτα.
- Για τη σύνθεση: Σε ένα μπολ βάζουμε τα βρασμένα φασόλια, τη βρασμένη κινόα, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες, την πιπεριά τσίλι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα σχαροτήγανο με ελάχιστο ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σχαρώνουμε τα ροδάκινα για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά να μαλακώσουν ελαφρώς και να πάρουν μια καπνιστή γεύση.
- Συνθέτουμε τη σαλάτα με φιλέτα πορτοκαλιού, περιχύνουμε με το dressing, αλατοπιπερώνουμε και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού.